Shiko SHQIPONJATV edhe në Platformën:
IOS dhe ANDROID

logo

DISCLAIMER: None of the Tv Channels are hosted by this site. Streams hosted from sites like youtube,torrent,ustream, justin, limev are
embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters
( Copyright © 2023 Shqiponja-tv.com. Të gjitha të drejtat e rezervuara )
IP PËR PLATFORMAT https://shiko.shqiponja-tv.com:3118/hybrid/play.m3u8
PARTNERET NË ( IOS APP STORE )
PARTNERET NË ( ANDROID PLAY STORE )
PARTNERET NË WEB FAQE
IPTV SHQIP ( DOWNLOAD )
KANALESHQIP.LIVE ( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
ALBKANALE ( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )
( DOWNLOAD )